fbpx
Your search results

Casa individuala sau in complex rezidential?

Posted by Contemporan Residence on June 8, 2018
| 0

Ti s-a marit familia si ai vrea sa te muti la casa? In acest articol prezentam avantajele unui complex rezidential de vile versus o casa individuala.

 

Pentru inceput, este important de mentionat ca un complex rezidential este administrat de o Asociatie de Proprietari, ce se formeaza conform legii, dupa ce casele au fost finalizate si predate cumparatorilor finali.

 

Majoritatea oamenilor care au locuit intr-un apartament nu inteleg exact ce inseamna sa locuiesti la casa pana in momentul in care se muta. Pe langa lucrurile pozitive pe care si le-au imaginat (sa poti sa iesi din casa direct in curte, sa alerge copiii desculti in iarba, sa faci un gratar acasa, etc.), se lovesc de partea practica de intretinere a casei si a curtii. Aceasta implica intretinerea curtii si tunderea gazonului, intretinerea generala a caselor, de ex. vopsirea gardurilor sau a placajelor de lemn de pe casa, mici reparatii sau intretineri la casa, etc. Intr-un complex rezidential avantajul este ca un administrator se poate ocupa de foarte multe dintre aceste lucruri. Atunci cand vii acasa te poti relaxa sau poti face doar acele lucruri care iti fac placere, nefiind nevoie sa faci treburile zilnice necesare intretinerii casei.

 

Un alt aspect pentru care oamenii aleg case intr-un complex rezidential este existenta unui loc de joaca interior, amenajat pentru copiii din complex. Astfel mamele pot iesi cu copiii mai mici sa socializeze, in timp ce copiii mai mari pot iesi singuri afara, in siguranta, alaturi de prietenii lor din complex. Nu mai e nevoie sa iesi in parc seara dupa serviciu sau sa organizezi intalniri de joaca in locuri special amenajate. La Contemporan Residence pe langa locul de joaca special amenajat, copiii se vor putea juca impreuna chiar si pe strada din incinta complexului, se vor putea da cu bicileta, cu rolele, etc.

 

Un alt motiv pentru care ai vrea sa te muti intr-un complex rezidential de case este ca vei apartine unei comunitati de oameni cu interese asemanatoare, cu care poti petrece timp de calitate si cu care poti lega chiar prietenii.

 

Nu in cele din urma, am dori sa mentionam faptul ca de cele mai mute ori casele dintr-un complex rezidential au fost gandite de specialisti in domeniu. Astfel, daca ne referim la impartirea caselor, la solutiile constructive, la instalatii, finisaje, toate au fost gandite de dezvoltator pentru a lua cele mai bune decizii in favoarea clientilor lui. La Contemporan Residence punem accent pe calitatea constructiilor, pe durabilitatea si estetica lor. Poti citi mai multe despre cum construim aici.

 

Incheiem aici, cu speranta ca datele de mai sus va vor ajuta sa faceti alegeri informate.

Daca doriti sa cititi si alte articole ale noastre, gasiti mai multe aici.

 

Daca doriti mai multe informatii despre Contemporan Residence, ne puteti contacta la 0724.825.868 sau la alina@contemporan-residence.ro.

 

Puteti, de asemenea, programa o vizita la santier accesand platforma de programari aici.

Compare Listings