fbpx
Your search results

Termeni si conditii

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Contemporan Residence este denumirea comerciala a INSITU ESTATE SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Voluntari, Ilfov, Dr. Potcoavei 53, identificata la Registrul Comertului cu J23/3465/2017, RO 37886128.

Site-ul cartierului rezidential Contemporan Residence, disponibil la adresa www.contemporan-residence este detinut de catre INSITU ESTATE SRL.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental INSITU ESTATE, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679, precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

 

Suprafete, preturi, perspective

In site-ul www.contemporan-residence.ro am inclus o serie de suprafete ale caselor pe care dezvoltam. Ele reflecta cele mai bune intentii ale noastre, fiind preluate din planurile de arhitectura primite de la firma colaboratoare. Cu toate acestea, in practica s-a dovedit ca pot exista diferente in executie de pana la 5-10% fata de suprafetele din planurile de arhitectura, diferente general acceptate in cutuma imobiliara. Va informam pe aceasta cale ca suprafetele prezentate au titlu informativ, putand aparea diferente in produsul final.

De asemenea, perspectivele incluse in website sunt realizate de firma de arhitectura colaboratoare si sunt niste propuneri de amenajare. Astfel mobila, corpurile de iluminat, accesoriile din curte, gratarul, masinile, etc. sunt cu titlu informativ si nu sunt incluse in preturile prezentate pe site.

Pentru a consulta lista actualizata de preturi si disponibilitati, va rugam sa contactati un consultant de vanzari. Dezvoltatorul isi rezerva dreptul sa modifice preturile fara notificare prealabila. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0724.82.58.68

 

 

 

Compare Listings